True Fitistä

1) Paras aika mitata jalka ja sovittaa kenkiä on silloin, kun jalkasi ovat suurimmillaan, yleensä myöhään iltapäivällä tai illalla.

2) Yritä aina sovittaa uusia kenkiä samoilla sukkahousuilla/sukilla, joita käytät tavallisesti kyseisenlaisten kenkien kanssa.

3) Jos käytät kengissä omia pohjallisia tai tukipohjallisia, ota huomioon niiden vievä tila sovittaessasi uusia kenkiä. Jos uusissa kengissä on irrotettava sisäpohja, muista irrottaa se ja korvata se omalla pohjallisellasi tai tukipohjallisellasi. Pohjalliset ja tukipohjalliset vaikuttavat kengän istuvuuteen.

4) Valitse sellainen SFC-kenkä, joka sopii parhaiten jalkasi muotoon.

5) Varmista, että jalkasi levein kohta (telaluun ympärys) mahtuu mukavasti kengän leveimpään kohtaan. Kenkien tulee olla yhtä leveät kuin jalkasi ja peukalon mitan (1,3 cm) pisintä varvastasi pidempi seistessä.

6) Heiluttele varpaitasi varmistaaksesi, että varpaille on tarpeeksi tilaa.

7) Älä valitse liian pientä kenkää, jotta jalka ei karkaa kannasta. Kengän tulisi tuntua mukavalta jalan yläosassa, jopa uutena.

8) Kengät ovat tukevampia ja kestävämpiä yläosasta, mutta voivat olla siitä painavampia ja vähemmän joustavia.

9) Kokeile uusia SFC-kenkiä kotona tai siistillä pinnalla muutaman minuutin ajan tarkistaaksesi, että ne ovat sopivat ja mukavat.

10) Muista, että jalkasi koko muuttuu vanhetessasi. Tavallisesti jalat kasvavat.

11) Älä osta liian tiukkoja kenkiä ja odota niiden venyvän sopivaksi. Ne eivät veny.

12) Paksupohjaiset kengät pehmentävät paremmin kovilla pinnoilla.

13) Nauhalliset tai Velcro®-tarroilla varustetut kengät saa yleensä tiukemmin jalkaan kuin avomalliset kengät tai avokkaat.

14) Matalakantaiset kengät ovat mukavampia ja turvallisempia kuin korkeakantaiset kengät.

 

 

 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×